Leveranstider och leverans

 

Information om leveranstider.

Om du beställer från oss i en order flera objekt, är föremål för olika leveranstider, vi skickar varorna i ett gemensamt uppdrag, om inte vi har kommit överens om något annat med dig. I det här fallet, för hela sändningen leveransperioden som gäller för de objekt i din beställning som har längst leveranstid.

 

Information för att beräkna leveransdagen

Tidsfristen för leverans börjar vid betalning i förskott på dagen efter betalningsordern till den remitterande banken eller andra betalningar på dagen för att köra efter ingåendet och slutar med utgången av den sista dagen i perioden.

Infaller på en lördag, söndag eller allmän helgdag leverans nationellt erkända, den sista dagen i perioden, som inträffar nästa arbetsdag på platsen för en sådan dag.

 

Det antas att leveransadressen är korrekt och levereras. Leveransen måste garanteras, det vill säga, någon som kan ta emot paketet på leveransadressen också.

Genom olevererbar paketet, eftersom, till exempel, skotaren kunde inte leverera på grund av att kunden inte var närvarande, kommer leveranstiden fördröjas, beroende på hur kunden kan nås eller kan avtalas ett nytt leveransdatum.


Fortsätt